ANKARA / POLATLI - 13 Eylül Ortaokulu

May

30.04.2024 tarihinde okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik okul gezileri düzenlendi.

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Çalışma Planı kapsamında, Polatlı Anadolu Lisesi ve Duatepe Anadolu Lisesine yapılan gezide, öğrencilerimiz gittiğimiz liseler hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Bu kapsamda Polatlı Anadolu Lisesi Psikolojik Danışmanı Damla UYMAZ'a ve Duatepe Anadolu Lisesi Psikolojik Danışmanı Selma ERDOĞAN'a öğrencilerimize verdikleri bilgilerden ve okulumuza ve bize gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkürü borç biliriz.

Aynı zamanda öğrencilerimize ulaşım aracı tahsis ederek bu imkanı sağlayan Polatlı Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunarız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Okulumuzda düzenlenen programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-24 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları Yıldızlar Erkek Futsal Turnuvasında Polatlı ikincisi olan okul takımımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı'nda görevli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle 7 Mart 2024 tarihinde 10.05 saatinde deprem sonrası tahliye senaryosuna göre deprem tatbikatı düzenlenmiştir.

Şbt

Okul ziyaretleri kapsamında Polatlı Kaymakamımız Sayın Murat BULACAK okulumuZ 13 Eylül Ortaokulu'na ziyarette bulunmuştur. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ederek eğitim öğretimin işleyişi hakkında okul idaresinden bilgi almıştır. Ziyarette kendilerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ÜSTÜNDAŞ eşlik etmiştir.

Ock

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Faaliyet planı doğrultusunda gerçekleşen etkinliklerimizde katılım gösteren öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz satranç turnuvasında 1. olan Abdurrahman Yaman’ı,

Deneme sınavında kendi kademelerinde 1. olan Mina Tiryaki ve Metehan Yiğit’i,

Resim-Afiş yarışmasında 1. olan Tuana Arslan’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Okulumuzda yapılan Öğretmenler Günü Kutlama Programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı,minnet ve rahmetle anıyoruz.

13 Eylül Ortaokulu öğrencilerimizin 100. Yıl yazısı

Programda emeği geçen Ayşegül KÖMEZ'e, Ali Can OLGUN'a ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-24 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı 8 Kasım 2023 tarihinde okulumuz B blok zemin katında bulunan konferans salonunda gerçekleştirilecektir.
Tüm velilerimizin bilgisine sunulmuştur.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı çoşku ile okulumuzda kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.