ANKARA / POLATLI - 13 Eylül Ortaokulu

Ekm

Ankara'nın Başkent oluşu Belirli Gün ve Haftalar Programı kapsamında kutlanmıştır.

Ekm

Okulumuz genelinde Sivil Savunma Kulubü bünyesinde deprem tatbikatı uygulanmıştır.

Ekm

Kodlama Haftası etkinliği kapsamında Eba Mobilkod,Learningapps,Blockly Eba gibi uygulamalar üzerinden kodlama etkinlikleri yapıldı.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı, İlköğretim Haftası Kutlama Programımız okulun ilk haftasında gerçekleşmiştir.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Eyl

Rehber Öğretmenlerimiz tarafından okula uyum çalışmaları kapsamında 5. sınıf velilerimize veli toplantısı yapıldı. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-24 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Dönemi kapsamında Eba üzerinden Milli Eğitim Bakanlığı açılış konuşması dinlendi.

Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapılarak sene başı iş ve işlemler hakkında kararlar alındı.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı sene sonu öğretmenler toplantısı Okul Müdürümüz Orhan ŞAHİN'in başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımı ile bugün gerçekleştirilmiştir.

Haz

Sınıflar arası futbol turnuvasında finale kalan 8-D ile 7-B nin maçında final maçının galibi 7-B sınıfı oldu ve madalya almaya hak kazandı.

7-B sınıfını ve turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuz 8. Sınıfları için mezuniyet töreni düzenlenmiştir.

Öğrencilerimize lise hayatlarında başarılar dileriz.

Töreni düzenleyip hazırlıklara katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Polatlı İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen "KİTABIMDAKİ HAZİNE" adlı kitap okuma yarışmasında dereceye giren okulumuz 6/E Sınıfı öğrencilerinden Elisar ELCUMA'yı ve öğrencimizde emeği bulunan öğretmenlerimiz İlknur GÜVER ile Zeynep Cemre AKIN'A teşekkür ederiz.

Haz

Proje kapsamında okulumuzda sinema günü düzenledik.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Sadiye BALEŞEN, Elçin KUYUCU, ALİ Can OLGUN koordinatörlüğünde öğrencilerimiz ile tören düzenlenmiştir.  Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.