ANKARA / POLATLI - 13 Eylül Ortaokulu

13 Eylül Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi Selçuk Caddesi No2 Polatlı/ANKARA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanını, milletini seven, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti’ne yararlı nesiller, Çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yenilikleri açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti’nin milli, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; Ailesini vatanını, milletini seven ve yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek.
Şehir merkezinde olduğu için tüm ulaşım araçları kullanılmaktadır
servis yok
Şehir merkezi Kamu kurum ve kurumlarına yakın
Polatlı Merkez Ankaraya 75 km
Sportif Etkinlikler
Sportif faaliyetlerde başarısı yüksek olup voleybol,futbol gibi etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda 4006 Bilim Fuarı çalışmaları, TUBİTAK Ortaokullar arası proje yarışmalarına öğrenci hazırlama etkinlikleri düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK projelerine sürekli katılım sağlanmakta,il birinciliği ve bölge üçüncülüğü dereceleri vardır